Company logo  
Home Ştiri Despre Noi Servicii Contact

I: În opinia D-stră, este nevoie în general de poştă? Nu ar fi mai uşor pur şi simplu de dat un sunet sau de comunicat on-line? Există serviciul poştal naţional, de ce ar fi nevoie încă de un operator poştal, fie chiar şi privat?

MEP: Transmiterea electronică a datelor, în toate formele sale super moderne – telefax, Internet, poşta electronică, achitarea electronică a facturilor – dereglează nucleul activităţilor serviciului poştal şi anume din această cauză mulţi preziceau moartea rapidă a acestuia. Dar aceasta nu s-a întâmplat şi nici nu se prevede în viitorul apropiat sau în perspectivă. Generaţiile, tehnologiile, ideologiile se schimbă, în timp ce comunicaţia poştală, născută în vremuri îndepărtate, continuă să se dezvolte permanent şi să se schimbe în conformitate cu cerinţele vremii.
“Nu este nimic mai stabil ca schimbările!”. Această frază, aparţinând unui scriitor contemporan, a inaugurat conferinţa Uniunii Poştale Universale, consacrată definirii strategiei de dezvoltare a sectorului poştal universal. Cerinţele clienţilor cu referinţă la calitatea serviciilor poştale prestate cresc pe zi ce trece, iar crearea operatorului nostru poştal comercial “MOLDEXPRESPOŞTA” în luna mai 2006 a constituit o necesitate a situaţiei curente pentru a stimula evoluţia concurenţei în sectorul poştal din Republica Moldova.
Oricum, clientul este cel care face alegerea finală. Acel operator poştal care va fi în stare să ofere tarife convenabile şi un nivel înalt al deservirii va reuşi să asigure stabilitatea economică a companiei sale.
Statutul nostru în calitate de primul operator poştal privat a fost aprobat de Administraţia Poştală a Republicii Moldova. De asemenea, Biroul Internaţional al Uniunii Poştale Universale a fost înştiinţat despre decizia corespunzătoare în luna septembrie 2006.

Compania noastră conlucrează permanent cu I.S. „Poşta Moldovei”. Astfel, noi am încheiat un contract mutual avantajos privind prestarea serviciilor poştale în luna august a anului curent. Pentru a coordona activitatea în sectorul serviciilor poştale, a uni eforturile întru elaborarea sistemelor naţionale informaţionale de asigurare a standardelor de calitate în sfera poştală, noi am venit cu propunerea de a institui Asociaţia operatorilor poştali din Republica Moldova şi am intrat în rândul fondatorilor ei. Se planifică înregistrarea acestei organizaţii publice în viitorul apropiat.

La etapa curentă, noi suntem o companie de livrare expres care se dezvoltă în tempouri rapide şi care reacţionează prompt la modificarea cererii pe piaţă şi schimbările condiţiilor de muncă. Aceasta ne permite să atingem cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor oferite clienţilor noştri.

Totodată, se fac aranjamentele necesare pentru deschiderea oficiului nostru poştal nou, căruia i-a fost atribuit indexul poştal naţional MD-2099. Profit de această ocazie pentru a invita toţi doritorii la evenimentul de inaugurare. Informaţie suplimentară cu privire la data şi ora deschiderii va fi oferită pe site-ul nostru www.moldexpresposta.md

I: Dv. aveţi aceleaşi tarife la serviciile poştei expres ca, de exemplu, companiile DHL, TNT?

ÌÅÐ: Nivelul tarifelor noastre este considerabil mai jos decât al firmelor enumerate mai sus. Cu toate acestea noi satisfacem cerinţele celor mai înalte standarde din punctul de vedere al calităţii serviciilor poştale. De asemenea, noi oferim reduceri pentru volum de expedieri extins.
Continuăm totodată să perfecţionăm nivelul logisticii poştale; toate trimiterile noastre sunt expediate numai pe cale aeriană. În scopul acesta, noi am încheiat contracte pe termen lung cu companii aeriene de renume în domeniul transportării poştei, astfel ca “AIR MOLDOVA”, “AUSTRIAN AIRLINES”, “TAROM”, “TURKISH AIRLINES”.
Nu este secret că toate firmele de livrare expres existente pe teritoriul Republicii Moldova utilizează pentru transportarea aeriană unele şi aceleaşi zboruri ale companiilor aeriene de frunte. De aceea, unicul mod real de a micşora perioada de livrare este prin prelucrea şi expedierea rapidă a trimiterii expres în Chişinău şi lucrul operativ al partenerului corespunzător în ţara de destinaţie. Şi suntem bucuroşi că noi rezolvăm toate aceste probleme cu brio.
Noi am fost creaţi pentru a reacţiona prompt la cerinţele consumatorilor şi a le oferi numai servicii poştale calitative. Clientul trebuie doar să îndeplinească un simplu formular. Fiecărui colet expediat i se asociază un număr special unical, care ne permite să efectuăm un control permanent pe tot parcursul traseului, să localizăm coletul şi să-l livrăm în timpul stabilit. La cererea expeditorului, noi putem să-i trmitem pe adresa de e-mail fotografia ce adevereşte momentul înmânării coletului adresatului.
Noi garantăm clienţilor noştri un nivel înalt de securitate a expedierilor poştale. Şi toate aceste servicii sunt oferite la preţuri foarte avantajoase.
Noi nu spunem că „noi putem face totul”. Noi suntem antrenaţi numai în acele activităţi în care suntem specializaţi şi facem aceasta mai bine decât alţii.

I: Dv. nu vă confruntaţi cu careva probleme din cauza lipsei cadrelor specializate în domeniul comunicaţiei poştale?

ÌÅÐ: Noi nu avem dificultăţi din cauza lipsei lucrătorilor. Ba chiar dimpotrivă, noi am stabilit criterii foarte înalte la incadrarea în muncă a specialiştilor.
În primul rând, noi cerem cunoştinţe profesionale, cultura comunicării şi abilitatea de a satisface toate necesităţile clienţilor noştri. Un colectiv special selecţionat din colaboratori profesionali ne permite să soluţionăm probleme extrem de dificile în termen scurt, creând totodată cele mai confortabile condiţii pentru clienţi. În al doilea rând, specialiştii de frunte trebuie sa aibă în mod obligatoriu studii speciale medii sau studii superioare în domeniul comunicaţiilor, iar tinerii îşi fac studiile în colegii sau universităţi.

Fără o echipă unită prin idei şi concepţii comune, nu ar fi posibil de a executa cu succes sarcinile pe care ni le propunem întru formarea concurenţei în sectorul poştal din Republica Moldova. Un poştaş adevărat nu este doar un simplu lucrător care prelucrează un volum concret de corespondenţă şi colete în schimbul unei plăţi, dar o persoană care slujeşte poştei şi clientului său într-un mod cinstit şi onest.

Sunteţi bineveniţi în oficiul nostru. Noi Vă vom convinge că trimiterea poştală reprezintă o părticică a sufletului, pe care o împărtăşiţi cu prietenii şi rudele D-stră. Deviza noastră este:

“Rapid! Avantajos! Sigur! În orice colţ al lumii!
Noi dăruim oamenilor numai bucurie!”

Ştiri recente

“Rapid! Avantajos! Sigur! În orice colţ al lumii! Noi dăruim oamenilor numai bucurie!”
detalii>>

Noul oficiu al „MOLDEXPRESPOSTA”!
Vă aşteptăm: Chişinău, str. Miron Costin 7, oficiul 200 (aripa dreaptă), tel: 438-455.

ATENŢIE: OFERTA „24 DE ORE”!
ORICE LIVRARE RAPID ŞI CALITATIV: sunaţi-ne pe numărul 438-455 sau faceţi comanda prin intermediul poştei electronice office@moldexpresposta.md, anticamera@moldexpresposta.md. Cadouri, produse, flori, felicitări direct pe adresa Dv., la timp şi ieftin!

La data de 1 iulie 2006 a fost lansat site-ul oficial al MOLDEXPRESPOSTA.
Aici veţi putea găsi orice informaţie care vă interesează referitor la expedierea coletelor prin intermediul MOLDEXPRESPOSTA.

Copyright 2006 MOLD EXPRES POSTA. All rights reserved.